Contro4 Smart Home Controller

Кратко описание:

Control4 е високотехнологична и многофункционална система за управление и надзор на съвременният дом - Home Automation and Smart Home Systems

В последните няколко години развитието на безжичните комуникации и технологии дава изключително широки възможности за пълноценен контрол и мониторинг на всички системи съществуващи в един съвременен дом - аудио-видео, осветление, климатизация, охрана,  видеонаблюдение и тн
Control4 позволява лесно интегриране към повечето световни марки производители на бяла и черна домашна техника в това число Samsung, LG, Panasonic, SONY, Pioneer, BOSCH, DAIKIN и много други.
Control4 е идеалната платформа, с която може да направите вашата къще наистина екологична, ефективна, логична и много лесна за управление. и всичко това с елементарното и достъпно управление от вашият смарт телефон, от всяка точка на света, по всяко време!

В продуктовият каталог на Control4 са заложени различни модули, интерфейсни системи, управляващ софтуер, клавиатури, тъч контрол панели и всичко необходимо за едно цялостно интелигентно решение на абсолютно всички въпроси по управлението на техниката и технологията в дома.

Contro4 предлага интегриране на почти всички съвременни брендове работещи в сферата на отопление и климатизацията, в сферата на аудио видео забавленията, цялостно интегриране на системата за охрана и видеонаблюдение на обекта.
С натискането на един бутон Contro4 ще свали от охрана входната зона на къщата ви, ще отвори гаражната врата, ще запали осветлението в гаража, алеята и градината ви, ще включи климатика на зададен комфортен режим.
Ако сте се настанили удобно в шезлонга си, само с натискането на един бутон щорите или завесите ща са затворят, ще падне скритият в тавана екран, осветлението ще бъде димирано и проекторът ще се включи на избраната от вас програма. Само едно натискана на иконата от панела на телефона ви, ви  избавя от камара дистанционни с различна логика на управление. Ще ви отмени в натискането, и то под строга последователност, на различните бутони на различните дистанционни.
Намирайки се в офиса е достатъчно да натиснете бутон за режим на отопление "У дома" и докато вземете разстоянието до вас, зададената температура в хола ще бъде налице.
А неделя сутринта в 8,30 температурата в басейна ви ще бъде точно тази, която вие очаквате, музика ще изпълва пространството с необходимата нежност от зададеният жанр.

Contrl4 разполага с безжично свързани клавиатури с програмируеми бутони, макроси и функции. Елегантна и лесна за управление апликация за Android и iOS. Системата разполага с многоканални контролни модули и аудио-видео матрици, с 1-, 4-, 8- и дори 16-канални усилвателни стъпала за максимално задоволяване на изискваният за фоново амбиентно озвучаване в дома, градинта, барбекюто, басейна и тн

За сега стои нерешен въпросът - какво не може да направи и контролира Contro4...