HAI 8 Multy Room Audio

Кратко описание:

Мулти руум аудио система позволяваща озвучаване на 8 отделни помещения с  4 източника на звук. Всяко от помещенията се регулира независимо от другите като ниво на звука а също така като източник на звук.

Продукт на HAI by LEVITON USA

Тя представлява част от многофункционалната система на HAI за тотален контрол и автоматизация на дома включително охрана, идеонаблюдение, управление на осветлението и климатизацията, подобрявайки конфорта на ви живот.

Цена: 4799 лв.

      Hi-Fi 2 е иновативна  аудио система за озвучаване на апартаменти, къщи, офиси и малки обществени сгради до 8 независими зони.
     Основно предимство е възможността за едновременно и независимо прослушване на до 8 различни източника на сигнал, с различно ниво и на различно място. Аудио източниците могат да бъдат разположени както в близост до централният модул, така и във всяка зона или помещение от сградата.
     Изборът на източника, корекция на звука и силата на слушане се осъществава чрез локални, цифрови VSC -Volume-Source Control конзоли с OLED дисплей, а входните модули за източниците на звук са RIM - Remote Imput Module.
     Hi-Fi 2 позволява разширавяне до 16 зони при 8 източника на сигнал.
    Също така могат да се присъединят и модули за Bluetooth комуникация (BRIM) и док станция за iPhone. Чрез използване на апликация към вашият Iphonе може да управлявате Hi-Fi 2 вместо VSC конзолата.
     Всички конзоли се прадлагат в няколко цвята-бял черен бежов и тн.
     Аудио системата Hi-Fi 2 на Leviton (USA) може да бъде интегрирана и към всяка друга система за автоматизация на сградата - BMS - Building Management System.

Спецификация:
Входове: 8 аудио RCA/3.5Jack
Зони: 8 независими стерео зони
Мощност: 2 х 25W rms за всяка от зоните или общо 400Wrms
Усилвател-крайно стъпало: високоефективно цифрово 2х25W
Вграден захранващ блок

Съдържание на базовия пакет
Основна платка с терминали
Метална инсталационна кутия
8 броя VSC конзоли с графичен дисплей
4 RIM входни конзоли
IR дистанционно
Кабел за свързване към HAI Omni Home Control System or Lumina Lighting Control System

СпецификацияЗа повече информация или монтаж, моля свържете се с нас