Изграждане на система за фонов звук в хотел, ресторант, бутик, бар или бистро

Дългогодишния ни опит ни помага да предложим правилната конфигурация за всеки индивидуален проект за създаване на оптимален фонов звук  в обществени заведения-ресторанти, кафенета, магазини, по-големи и по-малки обекти.
Създаваме качествения звук, в който гостите и клиентите се чувстват комфортно и не се надвикват със служителит с качествени компоненти, които притежават и добър дизайн.
Осигуряването на звукова среда е и маркетингов  подход. Магазините ориентирани към тийнейджъри, могат да си позволят силен звук, който се чува и отвън, създава ритмично движение и наливайки адреналин на клиентите в магазина, да ги подтиква  да пазаруват.В такъв магазин  обаче е малко вероятно пари да похарчи майка с детето си, тя просто ще побърза да излезе. Подобен  подход за магазини ориентирани към среден възрастов сегмент – би бил грешка, там доброто решение ще е спокоен звук и съответната музика.
По сходна логика  в ресторантите може и да не обърнем внимание, че басите ни се набиват в  ушите, смесено с шумен говор и тракане на прибори, но за ресторант  подобно саунд “ удоволствие“ води  до оредяващи клиенти и утихващи маси.
За да постигнете максимален ефект с разумна инвестиция нашите специалисти са на ваше разположение за консултация или оглед на вашия обект.

Уточнение - на страниците на електронният магазин всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите не включват никакви допълнителни услуги като транспорт, настройки, инсталация, сервизиране, автомобилен монтажи, следгаранционни ангажименти и тн. Цената на определен продукт в сайта може де включва допълнителни услуги като безплатен транспорт, монтаж, настройка и тн САМО ПРИ ИЗРИЧНОТО УКАЗВАНЕ ЗА ТОВА в описанието на самия продукт.


Фонов звук с 1 зона

Фонов звук с 4 зони