Pandora DI-3 ByPass Module

Кратко описание:

Модул за симулиране на наличието на чип за имобилайзера със силата на оригиналното дистанционно управление ( 3.3V ) Pandora DI-3.
Pandora DI-3 е модул за деактивиране - байпас на фабричния имобилайзер на автомобила при дистанционно стартиране. Модулът се използва при инсталиране на системи които използват функцията за дистанционно стартиране - запалване. Когато се активира дистанционното стартиране от алармената система, модула деактивира фабричния имобилайзер и автомобилът може да бъде стартиран.

Цена: 49 лв.

След деактивиране на дистанционното стартиране, фабричният имобилайзер отново е активен.

Сигнализиращото кодиране, което контролира робота, има динамична структура и ефективно се противопоставя на всички методи за опит за сканиране и хакерско кодиране ( Разбира се, тествано и разработено в Русия).

Модулът за заобикаляне на имобилайзери DI-03 може да бъде управляван от всякакви автомобилни аларми Pandora DeLuxe, DXL Smart Light и др. Всъщност този модул е с интегрирана връзка както и Pandora DI-02 c безконтактни релета и имобилайзери от BM-101-102/103 и 105 серията. Също така интегриран със захранване устройството подава напрежение 3,3 волта, така позволява да се реши проблемът с подмяната на литиевите батерии на стандартните дистанционни у-ния, тъй като литиевата батерия има кратък живот и не работи при ниски температури.
Може да се използва при автомобили със START / STOP бутонна система и при такива с OEM ключ или фабрично дистанционно.