QSC CMX 500V 2x500W Pro Amp

Кратко описание:

Професионален, инсталационен Class AB усилвател
Мощност  2 x 300W /8Ω

               2 x 500W /4Ω, 
               2 x 700W /2Ω, 
               1200W /70V, 
               600W /100V,  
Voltage Gain - 40x (32 dB),
Damping Factor > 300,
Захранване - тороидален трансформатор,
2U,
Тегло: 18.2 kg

Цена: 1380 лв.

Функционалноста на тези усилватели обхваща широка област на приложение и ги прави подходящо решение за различни обекти като тематични паркове, катедрали, анимационни зали и други обекти, нуждаещи се от висококачествен звук с ясна разбираемост на говора.
 
Дизайнът на тези усилватели включва всички иновации, които QSC са разработили за повече от 40 години в този бранш. Основната черта на усилвателите на QSC - захранване с тороидален трансформатор също е налична в тази серия усилватели. 

Критичното за усилвателните вериги захранване се е доказало на международния пазар с безкомпромисното представяне на усилвателите QSC дори при натоварване от 2 ома. 
Устройствата имат защита при късо съединение и прекъсват захранването докато същото не бъде отстранено и в допълнение защитават говорителите чрез защита по прав ток. 
Захранването не се подава директно към говорителите а преминава през защитна верига за да се избегне повреда на говорителите при повреда на транзистор.  

Усилвателите от серията СМХ работят както при товар 8/4/2 Ома, така и с високоомни (70/100V) линии, чрез директен изход, което ги прави първи избор на системните интегратори на озвучителни системи по света.

Инструкция