Плащане и доставка

Плащане

Може да изберете следните начини на плащане:
  • Банков превод -предварително  - сметката се появява при избор на този тип плащане. Клиента заплаща сумата от неговата заявка, сканира в jpg или pdf формат платежното нареждане и го изпраща по електронната поща на адрес info@avitel-bg.com. АВИТЕЛ ООД издава фактура по банков път
  • Наложен платеж - заплащате на куриера при получаване на пратката. Това е най-често избиранит и практичан начин за заплащане. При посещение на куриер от обслужващата ни компания СПИДИ вие преглеждате целостта на пратката и предавате сумата на куриера срещу съответният документ. АВИТЕЛ  ООД издава фактура или стокова разписка съпътствана от касов фискален бон.
  • С кредитна или дебитна карта по сметка -  при избор на този тип плащане банковата ни сметка се появява и плащането става през виртуален ПОС терминал на ОББ. Следвайки указанията от платежната страница, вие може да използвате за плащане следните видове карти: Maestro, MasterCard, MasterCard Electronic, Visa, Visa Electron, V Pay.  АВИТЕЛ  ООД издава фактура или стокова разписка съпътствана от касов фискален бон и банковите документи. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by Visa или  MasterCard SecurityCode, се отваря автентикационната страница на вашата банка издател на картата, където въвеждате паролата си за автентичност.
    При успешна транзакция, на екрана се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате и запазвате.
    Вашата V pay или MasterCard Electronic  карта ще се приема само ако е регистрирана в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или  MasterCard SecurityCode. Друго условие е картата да бъде отворена от издателя за транзакции в Интернет. Отбележете че максималната сума за една транзакция е до 10 000лв
  • На кредит или отложено плащане – avitel-bg.com има сключен и валиден в момента договар с TBI Credit и Jet Credit като предоставя възможност на клиентите си да заявят самостоятелно и попълнят саморъчно необходимите документи за кандидатстване онлайн към една от двете лизингови компании. При избор на някоя от тях се отваря прозорец с условията и необходимите данни които клиента трябва надлежно да попълни. Следва техническо време за обработка на заявката , след което потвърждение от оператор на avitel-bg.com.  Избраният за разсрочено плащане продукт или продукти пристигат при клиента с необходимите и изискуеми от TBI или Jet Credit документи. След подписването им, клиента получава пратката със стоката на лизинг. Условията и кредитният калкулатор можете да намерите тук
Валута за транзакции е BGN - български левове. При необходимост от преизчисляване на цената на стоката в чужда валута се взимат курсовете на БНБ или примерен курс 1€ = 1,9575 BGN, а сумите за комисионната и SWIFT се начисляват на картодържателя.

Доставка

Вашите поръчки приети и потвърдени до 17:00 на текущият работен ден ще бъдат обработени своевременно и изпратени в рамките същият ден. Заявки приети и потвърдени след този час, ще бъдат изпращани на следващият работен ден.

Доставката до вас ще отнеме един или два работни дни на куриерската фирма – икономична тарифа. Нашият помощник при доставката на вашата стока е СПИДИ - един утвърден и прецизен куриер.

При желание от страна на клиента за използване на друга куриерска фирма или друга тарифа на услугата на СПИДИ, транспортните разходи остават за сметка на клиента. При избор на експресна куриерска доставка от СПИДИ, към стойността натрупана в кошницата се добавя 9,90лв 

Стойността на доставката е за сметка на Авител ООД при суми на заявката над 149,99 лв с ДДС.

При суми под тази стойност, получателят на пратката заплаща  куриерската услуга според тарифния план на Спиди.

Транспортните разходи на стоки на разпродажба, листвани в отдела 50% дискаунт, са за сметка на купувача независимо от стойността на покупката. Ако към тях е добавена стока или стоки с обща цена надвишаваща 149,99 лв, доставката на целия пакет от заявени продукти е за сметка на E-АВИТЕЛ.

При заплащане на транспортните разходи от страна на клиента, той може да избере и куриер с който да му бъде доставена стоката.

Поръчаната стока се доставя в подходяща за транспорт опаковка – кашон, плик, опакована в стреч.

При приемане на стоката от куриера, клиента  получава транспортен лист и стоков документ – фактура, стокова разписка и/или фискален касов бон.

Стоките листвани в търговският сайт E-АВИТЕЛ  са предназначени за доставка само на територията на Република България.

При възникнали въпроси по време на приемане на стоката, може да се обърнете към куриера или директно към нас.