Домашно кино и вградени телевизори 2012г

   В този проект, едно от основните изисквания на инвеститора беше изцялостно вграждане на всички телевизори и тонколони в интериора и мебелите. Истинското предизвикателството към нас беше да подберем и направим почти невидими истински свирещи HiFi тонколони, за телевизорите имахме достатъчно опит и решения.

   Спряхме се на продукти от висок ценови клас но с доказани електро акустични характеристики, работещи в малък вграден обем, но позволяващи пълно разгръщане и покриване на високите HiFi изисквания на собственика.
Всички телевизори в спалните, детските стаи, кабинетите, фитнес залата и основният  - в хола са напълно интегрирани в интериора.
   За телевизорът в дневната, поради позицията на масата за хранене избрахме решение с електричаска задвижваща се стойка и няколко запаметени позиции. Така собственикът в зависимост от мястото си, с едно натискане на бутона може да ориентира оптимално посоката на излъчване на дисплея.
Залата за домашно кино е изпълнена на 3 етапа - 1/ опроводяване на инсталацията, 2/ акустично третиране и полагане на акустични материали в сетните и тавана, 3/ инсталиране на компонентите и настройка. 
   Системата е 7 канална, подплатена с един 15" мощен и висок клас субуфер. Тонколоните са 3-лентови с променлива посока на ъгъла на излъчване на средно и високочестотния тракт. Базовият телевизор е 80“ като при гледане на домашно кино се отваря допълнителен 150" електрифициран и автоматизиран 3D екран. Прожектора е 4K, разбира се 3D с изключително ниско ниво на собственият си шум и с уникален и елегантен дизайн.
https://youtu.be/uKqx0hPWczc
  Цялостно проекта беше завършен започнат и завършен за около 6-7 месеца. Паралелно с него изпълнихме структорно окабеляване за интернет точки за достъп,  сепарирано WiFi покритие на всички етажи, а в последствие доразвихме и обогатихме функционално и системата за видеонаблюдение на обекта.