Защита на личните данни


Сигурност, споделяне и разкриване на информация


АВИТЕЛ се отнася изключително сериозно към неприкосвеността на вашите лични данни. АВИТЕЛ ООД има сертификат удостоверение № 91472 от 29.11.2012 г.  за събиране и съхранение и администриране на личните данни, издаден от Комисията по защита на личните данни.

За да направите поръчка на стока онлайн от е-АВИТЕЛ  не е задължително да направите регистрация, с което да изложите на риск вашите лични данни. За да пазарувате е достатъчно да подадете коректни данни за адрес на доставката, актуален телефон и имейл.

Интернет е глобална среда и поради това използването на Интернет за събиране и обработване на лични данни задължително включва предаването на данни по международни пътища. Затова, когато посещавате електронният магазин е-АВИТЕЛ  и общувате с нас по електронен път, вие признавате и заявявате съгласието си с обработването на личните ви данни по този начин.Тези данни са необходими единствено и само за целите на извършваните от нас услуги и по никакъв начин не се предоставят на трети лица.

До данните от вашата кредитна и дебитна карта е-АВИТЕЛ  няма никакъв достъп и те се обработват само от обслужващата ни банка. При разплащане с кредитни и дебитни карти, онлайн магазин е-АВИТЕЛ  използва специализирана банкова платформа, сертифицирана и администрирана от обслужващата ни банка, с най-висок клас на сигурност и конфиденциалност.